Privatlivspolitik
Persondata og Cookies

Generelt
Lifepal opfordrer dig til at læse vores politik omkring beskyttelse af persondata. Det er Lifepals ønske, at du skal føle dig tryg med vores politik om beskyttelse af dine personlige oplysninger.
Denne privatlivspolitik er gældende for ethvert besøg og brug af www.lifepal.dk (herefter ”Hjemmesiden”).
Nedenfor kan du læse om de personlig oplysninger og cookies, der indsamles om dig, når du benytter Hjemmesiden, herunder:

•    Hvordan oplysningerne behandles
•    Hvad de bruges til
•    Hvem der har adgang til oplysningerne og
•    Hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser til de indsamlede oplysninger.

Ved besøg på eller anvendelse af Hjemmesiden accepterer du denne privatlivspolitik.

Ejerskab
Hjemmesiden ejes og administreres af Lifepal ApS, Trondheimparken 50, 5400 Bogense, CVR nr. 32893465 (herefter ”Lifepal”).

Personlige oplysninger
Personlige oplysninger, som

i.    indtastes af brugere af Hjemmesiden ved oprettelse af brugerprofiler via Hjemmesiden,
ii.   ved brug af cookies
iii.  registreres om brugere i forbindelse med brugeres personlige konsultationer med Lifepals personale, eller
iv.  på nogen anden måde kommunikeres af brugere til Lifepal i forbindelse med levering af Lifepals sundheds- og helseserviceydelser,

registreres, behandles og opbevares af Lifepal i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning herom, navnlig Persondataloven.

Tredjemand
Dine personlige oplysninger bliver ikke videregivet til tredjemand uden din forudgående accept, medmindre det er nødvendigt for at gennemføre placerede ordrer eller forespørgsler, og da kun i den udstrækning formålet tilsiger.

Hvilke personoplysninger indsamler vi?
Lifepal indsamler og behandler følgende personlige oplysninger om dig:

1.    Navn
2.    E-mail adresse
3.    Brugernavn
4.    Helbreds- og sundhedsoplysninger, herunder alder, køn, højde, vægt, evt. sygdomme, søvnmønster, spisevaner og lignende.
5.    Telefonnummer, google+ brugernavn eller skype-brugernavn, som kontaktmulighed for din samtale-kontakt med en Lifepal specialist.

Formålet med behandling af dine personlige oplysninger
Dine personlige oplysninger behandles alene med henblik på levering af Lifepals sundhedsprogram til dig via Hjemmesiden, herunder

(i)    udarbejdelse af et effektivt og skræddersyet sundhedsprogram til vores brugere, herunder analyser og anbefalinger om forbedring af sundhed og livsstil,
(ii)   besvarelse af forespørgsler fra brugere,
(iii)  statistiske sundhedsundersøgelser, materialer, projekter, mv. på anonymt grundlag, samt
(iv)  til markedsføring af nye produkter og services vedrørende Hjemmesiden.

Et sundhedsprogram er et redskab til at opnå et bedre helbred. Du kan læse mere om vores sundhedsprogram her.

Retten til indsigt, rettelse og sletning af dine personlige oplysninger
Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke personlige oplysninger Lifepal har registreret om dig og få rettet eventuelle fejlregistreringer.
Personlige oplysninger anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.
Som bruger af Hjemmesiden kan du altid fremsende anmodning til Lifepal om sletning af registrerede personlige oplysninger.  

Spørgsmål om personlige oplysninger
Hvis du har eventuelle spørgsmål i relation til Lifepals behandling af dine personlige oplysninger, eller ønsker du at gøre indsigelser imod Lifepals behandling af dine personlige oplysninger, kan du skrive til os via kontaktformularen på Hjemmesiden.

Cookies
Hjemmesiden benytter cookies.
En cookie er en fil, som overføres til din computer. Filen gør det muligt for Lifepal at indsamle statiske oplysninger om, hvor mange besøgende vi har, og hvilke sider der er mest besøgt.
Når du tillader cookies bliver informationerne om dine præferencer husket, hvilket forbedrer brugeroplevelsen. Du slipper f.eks. for at skulle logge ind på Hjemmesiden, hver gang du kommer på besøg.
Vi bruger disse oplysninger til at forbedre brugeroplevelsen på Hjemmesiden.

Fravalg af cookies
Du har altid mulighed for slå cookies fra i din browser eller slette dem. Det gøres ved at gå ind i de relevante indstillinger i din browser. Bemærk, at visse af hjemmesidens funktioner kan blive påvirket, såfremt du sletter eller fravælger brugen af cookies.   

Ændring i behandling af personoplysninger
Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende privatlivspolitik. Såfremt der sker ændringer, vil det fremgå nederst på siden, hvor der står angivet, hvornår sidste opdatering har fundet sted.

-----  o0o  -----

Vi ser frem til at hjælpe dig til en sundere livsstil.

Med venlig hilsen

Lifepal Teamet

Copyright 2014, www.lifepal.dk, All rights reserved.