Obs!

  • Deprecated function: implode() [function.implode]: Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /var/www/lifepal.dk/test/includes/common.inc).

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2394 of /var/www/lifepal.dk/test/includes/menu.inc).

Et komplet online Sundhedsprogram

Lifepal er markedets mest komplette tilgang til en bedre Sundhed og Livskvalitet

  •   Vælg et anbefalet sundhedsforløb på baggrund af dine tal fra vores Sundhedsbarometer.
  •   Eller vælg et brugerdefineret forløb indenfor Vægttab, Træning, Rygestop, Alkohol eller Sund Livsstil.
  •   Omfattende opskrifts- og motionsdatabase med inspirerende planer for bedre sundhed.
  •   Få besked fra vores specialister eller skriv med din udvalgte støtteperson og andre brugere.
Lifepal bygger bro mellem intention og handling

Dit Lifepal forløb består af 4 trin

 

Du starter med en KORTLÆGNING af dit sundhedsmæssige forbedringspotentiale på baggrund af en række indledende spørgsmål. Dit forbedringspotentiale vises nu på vores Sundhedsbarometer. Du vælger selv på hvilket område du ønsker at sætte ind med en forandring.
Vi støtter og udfordrer dine valg så de bliver realistiske i din hverdag.

Næste punkt er PLANLÆGNING af dine mål eller delmål - Lifepal deler din overordnede målsætning til mindre og overskuelige delmål igennem længerevarende perioder. Konkrete delmål og korte forløb giver øget motivation og resultat.

Under dit forløb med Lifepal er det vigtigt at du løbende følger op på din udvikling. Lifepal giver dig redskaberne til den bedste STYRING mod dit mål med features som eksempelvis: Daglig Kostplan, Træningskalender, Sundhedsguiden, Opskriftsamling, Integration med Garmin Løbeur og Beskedcenter.
Hvis du afviger væsentligt fra din plan tilbyder vi dig hjælp.

Når du er færdig med et Lifepal forløb er det tid til en EVALUERING, hvor du følger op på, om du har nået din målsætning eller blot dele af den. Du kan nu vælge at fastholde målet eller at sætte dig nye mål  - Uanset hvad er Lifepal med dig.

 

 Lifepal er tilgængelig på alle dine enheder

Intuitivt og lige ved hånden

 

Det er svært nok at leve sundt. Der er ingen grund til at gøre det mere besværligt.
Med Lifepal kan sundhed og hverdag hænge sammen. Vi tror på enkle forandringer på dine præmisser. Ikke urealistiske omvæltninger.
Lifepal er enkelt og overskueligt at gå til og kan bruges der hvor du har behov for det.

 

1

Overskueligt

På hovedskærmen får du et samlet overblik over dine nøgletal og vigtigste indtastninger

2

Brugervenligt

I menuen har du adgang til dine planlægnings- og styringsværktøjer samt inspiration til en sund livsstil i sundhedsguiden

3

Tilgængeligt

Tag Lifepal med dig - Alle funktioner er tilpasset din mobil eller tablet med genveje til information og indtastninger

Dokumenteret vej til varig sundhed

Vi bruger videnskab

Sundhed er et område med stort fokus, desværre også mange myter. Der er ikke nogen let genvej. Lifepal bygger på dokumenteret videnskab og viser vejen til varige forbedringer. Vi kan ikke love dig, at vejen til bedre livsstil er nem, men vi kan love, at du får forudsætninger til at lykkes.

Vi har skåret ind til benet – dér hvor indsatsen giver størst effekt


Lifepal er din livline i en verden af tvivlsomme sundhedstilbud

Vores eksperter står klar

Et værktøj kan ikke stå alene. Vi rådgiver dig personligt. Sammen finder vi ud af, hvad der virker for dig afhængig af dine ambitioner, præferencer og ikke mindst din motivation. Du får ikke bare et skub i den rigtige retning. Igennem vores særlige motivationscoaching kan vi komme ind til de bagvedliggende faktorer. 

Herved kan vi adressere både årsager og virkninger. Vores eksperter står klar til at hjælpe - og dækker hele vejen rundt.


Lifepal er tilpasset din sundhed og din hverdag

Kun Lifepal dækker hele vejen rundt

Lifepal er bygget ligesom dig: Et sammenhængene hele, der skal balancere. Du har mulighed for at til- og fravælge flere spor. Vælg Vægttab, Træning, Rygestop, Alkohol eller Sund Livsstil.

Hvert spor indeholder flere indikatorer, der optimerer dine chancer for at skabe varig forandring. 

Lifepal stiller fleksible rammer til rådighed, som er realistiske at udfylde. I Lifepal skal du hverken tælle armbøjninger eller veje din mad.